d-md-none
Siirry pääsisältöön

Neljä joulupöytää esittelyssä

Finlandia-talo

Vihdoin on joulun todellisten tähtien aika!

On ilo kutsua joulupöytään kollegat ja kumppanit sekä kaikki läheiset. Virittäydy juhlan tunnelmaan ja käy keittiöpäällikkömme Mika Jokelan loihtimaan Helsingin ylellisimpään joulupöytään. 

Tee varauksesi nyt ja tule nauttimaan Finlandia-ravintolan joulupöydän maagisista mauista. Joulupöytämme katetaan arkena 15.-22.12.2021 klo 11.30-15.

www.finlandiatalo.fi/joululounas

Mannerheimintie 13 E, 00100 Helsinki

. . . . . . . .

House of Sandwiches – HofS Sandwicheria & Brasserie

Joululounasta saa aikavälillä 13.-23.12.21, ma-pe klo 11-15, hintaan 15€ buffet tai 17,10€ kotiin kuljetettuna.

JOULURUOKAA HELPOSTI NETISTÄ:

Hofsin joululounas vie sinut makumatkalle maailman joulupöytiin. Tarjolla on perinteisiä alku- ja jälkiruokia suomalaisesta joulupöydästä sekä päivittäin vaihtuva lämmin ruoka kunkin maan perinteiden mukaan. HofS Delivery myös kuljettaa perille.

Pöytävaraukset ja kotiinkuljetukset osoitteesta: www.hofs.fi/jouluruokaahelpostinetista/

. . . . . . . .

Version

Versionin joululounas on tarjolla tiistaista 7.12. – torstaihin 23.12. klo 11:30 – 14:00. Kolmen joulukuun viikon aikana aina viikottain vaihtuvat pää- ja jälkiruoat sekä jouluinen buffet.

Hinnat: buffet 39€ | buffet sekä pääruoka & jälkiruoka 57€

Viime vuonna avatun ravintola Versionin ensimmäinen joululounas tarjoaa perinteisiä suomalaisia jouluisia klassikoita kalifornialaisella yllättävällä ja leikkisällä otteella. Kalapöydästä löytyy muun muassa gin tonic -graavattua lohta ja skagenissa maistuu thaimaan mausteet. Yksi buffetin ehdottomista suosikkituotteista on inkiväärisilakka. Versionin Winter Garden kutsuu ihastelemaan lumisadetta kattoikkunan alla samalla kun nautit lämpimän värikkäästä ja viihtyisästä sisustuksesta ja rennosta tunnelmasta.

www.version.fi | Unioninkatu 14, 00130 Helsinki

. . . . . . . .

Hotelli Verso ja Ravintola Pöllöwaari

Kuva LINA MARKKANEN.

Molempien talojen joulupöydän päätähti on runsas alkupalapöytä graavikaloineen ja muine herkkuineen. Kokonaisuuden kruunaa pöytiin tarjoiltu, sesongin parhaista aineksista koottu pääruoka. 

Hotelli Verson joululounas on tarjolla ma-pe 14.-22.12 ja Ravintola Pöllöwaarin joululounas ja -illallinen 3.- 22.12.2021.

Yöpuu Yhtiö toivottaa maistuvaa joulua!

www.ravintolapollowaari.fi | Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä

www.hotelliverso.fi | Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä

Lue myös